Bezoek onze showroom & tuin in Best

Details

Alibow Terrasoverkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog maar worden ook met de meeste zorg speciaal voor u op maat samengesteld inclusief bijbehorende de accessoires. De onderstaande details geven slechts een klein deel van de uitgebreide mogelijkheden weer van de specialiteiten omtrent het complete Alibow programma.

Glas in lood

Spantconstructie uitgevoerd met glas in lood door de klant zelf ontworpen. Uiteraard zijn andere vakvullingen met diverse soorten materialen mogelijk.

Speciale steunbeugels

In sommige gevallen is een normale muurbevestiging niet mogelijk waarbij speciaal gemaakte steunbeugels in RVS of gepoedercoate uitvoering een uitkomst zijn.

Aluminium panelen

Aluminium panelen in de kleur van het frame kunnen met een tussenregel gemakkelijk gecombineerd worden met het glas van de terrasoverkapping.

Achter uitvulling

Een achter uitvulling kan noodzakelijk zijn bij obstakels op de achtergevel zoals een hemelwaterafvoer of afvoer van een wasemkap. Deze wordt gemaakt met muurbeugels die aan de onder- en bovenzijde bekleed worden met aluminium beplating.

Dakverlenging E500

De dakverlenging type E500 levert een extra dakvergroting van 500 mm op.
De karakteristieke uitstraling wordt door de achterliggende geribbelde beplating en de afgeronde liggers geaccentueerd.
De dakverlenging E500 kan eventueel met spots uitgevoerd worden.

Design Kapschot

De kapschotten van de Alibow terrasoverkapping worden standaard uitgevoerd met het design kapschot. Het massieve aluminium kapschot heeft een afgeronde vorm en wordt onzichtbaar gemonteerd.

Meer informatie? Neem contact op